آموزش پایتون

مدرس سالیدیتی
makanacademy
پشتیبان اکادمی ماکان
اخرین بروزرسانی 16 فروردین 1402
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره ی آموزش پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون یا  Python programming language  یک زبان برنامه نویسی بسح بالا با یادگیری آسان است به همین دلیل در میان برنامه نویسان و جوامع علمی از محبوبیت خاصی برخوردار است.دوره ی برنامه نویسی پایتون یکی از پرطرفدارترین دوره های آکادمی ماکان است.با فراگیری زبان برنامه نویسی پایتون میتوانید از این بستر برای توسعه ی وب در چهارچوب هایی مانند دیجنگو (Django)و پیرامید( Pyramid)، پردازش تصویر و طراحی گرافیکی ، هوش مصنوعی و یادگیری ماشن و بسیاری از زمینه های دیگر استفاده کنید. این دوره توسط اساتید فوق برجسته ی آکادمی ماکان ارائه شده و نیازی به پیشنیاز ندارد.

 

دوره آموزش زبان برنامه نویسی پایتون ماکان به صورت پروژه محور در سطح استاندارد جهانی ارائه می شود.

 

قبل از خرید دوره حتما میبایستی صلاحیت شما توسط کارشناس تایید شود

"*" indicates required fields

نام و نام خانوادگی*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

آشنایی با زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟
زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا ، شی گرا ، همه منظوره و متن باز است که در سال 1980 به عنوان جایگزینی برای زبان برنامه نویسی ای بی سی یا  ABC programming language ارائه شد.

زبان برنامه نویسی پایتون (Python Programming Language)، زبانی با یادگیری آسان محسوب می‌شود و از همین رو بسیاری از برنامه‌نویس‌های تازه‌کار آن را به عنوان اولین زبان برنامه‌نویسی خود برمی‌گزینند، زیرا پایتون به عنوان یک «زبان همه‌منظوره» (General-Purpose Language) ساخته و توسعه داده شده و محدود به توسعه نوع خاصی از نرم‌افزارها نیست. به بیان دیگر، می‌توان از آن برای هر کاری، از «تحلیل داده» (Data Analysis) گرفته تا ساخت بازی‌های کامپیوتری استفاده کرد. بنابراین، یادگیری پایتون بسیار حائز اهمیت است.

پایتون (python) یکی از زبان‌های چندمنظوره شی گراست که در سال ۱۹۹۱ برای اولین بار طراحی و منتشر شد. یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد زبان برنامه‌نویسی پایتون خوانایی بالای کدها است. پایتون به صورتی طراحی شده است که برنامه نویس می‌تواند به صورت کاملا واضح و بدون ابهام پروژه‌های برنامه‌نویسی بزرگ و کوچک ایجاد کند.

این زبان برنامه‌نویسی کاملا چند منظوره است و تقریباً در هر مکانی که از داده‌ها، محاسبات ریاضی یا خطوط کد استفاده می‌شود، کاربرد دارد. به عنوان مثال، بر خلاف جاوا، پایتون محدود به استفاده برای توسعه وب نیست. سطح بالا بودن زبان برنامه‌نویسی پایتون به این معناست که کدهای نوشته شده نسبت به زبان ماشین بیشتر به زبان انسانی و زبان انگلیسی نزدیک هستند. کد نویسی به زبان پایتون نسبت به زبان‌های دیگر مانند جاوا در زمان کمتری نوشته می‌شوند.

این زبان از محبوبیت خاصی در میان برنامه‌نویسان مبتدی و حرفه‌ای برخوردار است و شرکت‌های بزرگ بسیار زیادی مانند گوگل از آن برای توسعه پروژه‌های خود همچون موتور جستجو گوگل و یوتیوب و… استفاده می‌کنند. البته شما با یک سرچ ساده‌ می‌توانید به لیست شرکت‌هایی که از پایتون برای توسعه اپلیکیشن‌های خود استفاده می‌کنند دست پیدا کنید.

مزایا و معایب زبان برنامه‌نویسی پایتون

زبان پایتون دارای کاربردهای متنوعی در شرکت‌های توسعه نرم‌افزار مانند بازی‌سازی، چارچوب‌های وب، برنامه‌های کاربردی، توسعه زبانی، پیش‌نمونه‌سازی، برنامه‌های طراحی گرافیکی و دیگر موارد است. این موارد موجب شده‌اند پایتون جایگاه ویژه‌ای در میان زبان‌های برنامه‌نویسی پیدا کند.

مزایای پایتون

  • ماژول‌های شخص ثالث
    پایتون دارای جامعه بسیار بزرگی از برنامه‌نویسان است که ماژول‌های بسیاری را توسعه می‌دهند و شما می‌توانید بدون تکرار کد از این ماژول‌ها برای توسعه کد خود استفاده کنید.
  • کتابخانه‌های استاندارد و بزرگ
    پایتون دارای کتابخانه‌های استاندارد زیادی برای کارهای مختلف مانند کار با پروتکل‌های اینترنت، سرویس‌های وب و رابط‌های سیستم عامل و… است.
  • یادگیری سریع و آسان
    به دلیل اینکه پایتون یک زبان سطح بالا است و منابع مختلفی برای یادگیری آن در دسترس است، شما می‌توانید به سادگی کار با آن را فرا بگیرید. ما در طی دوره آموزش پایتون سعی می‌کنیم خیلی ساده این زبان را به شما آموزش دهیم.
  • منبع باز بودن
    پایتون به عنوان یک زبان اوپن سورس یا همان منبع باز شناخته می‌شود. معنی این حرف این است که شما و هزاران برنامه‌نویس دیگر میتوانید در توسعه این زبان نقش داشته باشید.
  • پایتون شبیه به زبان انگلیسی طراحی شده است تا خواندن و نوشتن آن ساده باشد.
  • پایتون یک زبان بسیار بهینه است. به دلیل سادگی پایتون، توسعه دهندگان می توانند روی حل مشکل تمرکز کنند. آنها نیازی به صرف زمان زیاد برای درک سینتکس یا رفتار زبان برنامه نویسی ندارند. کد کمتری می نویسند و کارهای بیشتری انجام می دهند.
  • پایتون یک زبان تفسیر شده است به این معنی که پایتون مستقیماً کد را خط به خط اجرا می کند. در صورت بروز هر گونه خطایی، اجرای بعدی را متوقف می کند و خطای رخ داده را گزارش می دهد.
  • کتابخانه استاندارد پایتون بسیار بزرگ است، تقریباً می توانید تمام توابع مورد نیاز برای کار خود را پیدا کنید. بنابراین، لازم نیست به کتابخانه های خارجی وابسته باشید.
مزایا و معایب زبان برنامه‌نویسی پایتون
مزایا و معایب زبان برنامه‌نویسی پایتون

معایب پایتون

  • پایتون کند است. اجرای خط به خط کد اغلب منجر به اجرای کند برنامه می شود. ماهیت پویای پایتون همچنین مسئول سرعت پایین آن است زیرا باید کارهای اضافی را در حین اجرای کد انجام دهد. بنابراین، پایتون برای اهدافی که سرعت یک جنبه مهم پروژه است، استفاده نمی شود.
  • پایتون برای اینکه بتواند سادگی خود را حفظ کند، مجبور است که از حافظه بیشتری استفاده کند. اگر در پروژه شما، مدیریت حافظه مهم است، استفاده از پایتون پیشنهاد نمیشود.
  • همانطور که می دانیم پایتون یک زبان تایپ پویا است، بنابراین نوع داده یک متغیر می تواند در هر زمان تغییر کند. یک متغیر حاوی عدد صحیح ممکن است در آینده رشته ای داشته باشد که می تواند منجر به خطاهای زمان اجرا(RuntimeError) شود. بنابراین برنامه نویسان پایتون نیاز به آزمایش کامل برنامه ها دارند.
  • سرعت
    پایتون نسبت به زبان‌های c و c++ بخاطر زبان سطح بالا بودن آن و عدم دسترسی نزدیک‌تر به سخت افزار از سرعت پایین‌تری نسبت به این دو برخوردار است.
  • توسعه موبایل
    پایتون زبان خوبی برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی به حساب نمی‌آید. این یک زبان ضعیف برای محاسبات موبایل است. به همین دلیل است که برنامه‌های اندکی در تلفن همراه در آن ساخته شده است.
  • مصرف حافظه
    پایتون برای کارهای فشرده حافظه گزینه مناسبی نیست. به دلیل انعطاف پذیری انواع داده‌ها، مصرف میزان حافظه پایتون نیز زیاد است.
  • خطاهای زمان اجرا
    از آنجا که پایتون یک زبان پویا و مفسری به حساب می‌آید، اگر برنامه‌ شما دارای خطا باشد این خطا‌ها احتمالا تنها در زمان اجرا خود را نشان خواهند داد.

ساخت اپلیکیشن‌های موبایل

یکی از جذاب ترین کاربرد های پایتون استفاده از آن برای تولید اپلیکیشن‌های موبایل است. هرچند بیشتر افراد با زبان‌ اندروید اقدام به تولید اپلیکیشن موبایل می‌کنند، اما پایتون نیز یکی از گزینه‌های مناسب برای این کار است. در این زمینه می‌توانید از فریم ورک Kivy استفاده نمایید.

استفاده از پایتون در داده‌کاوی

داده کاوی از شاخه‌های بسیار مهم در علوم کامپیوتر است. تحلیل داده‌های بسیار زیاد می‌تواند اطلاعات مفیدی در اختیار افراد و شرکت‌ها قرار دهد. روش‌ها و الگوریتم‌های مختلفی برای داده کاوی وجود دارد، اما به جرأت می‌توان گفت بهترین زبان برنامه‌نویسی برای تحلیل داده و داده‌کاوی پایتون است. پایتون دارای کتابخانه‌های بسیار قوی و کاربردی در زمینه داده کاوی است.

ساخت بازی‌های رایانه‌ای

زبان‌های برنامه‌نویسی و موتورهای بازی سازی بسیار پیشرفته‌ای برای ساخت بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد. اما پایتون نیز ازجمله زبان‌های برنامه نویسی بسیار قوی و کاربردی در این زمینه است. وجود کتابخانه‌های قوی و رایگان، پایتون را به گزینه‌ای مناسب در این زمینه تبدیل کرده است.

فریم ورک های پایتون

فریم‌ورک‌های پایتون از الگوی طراحی MVC برای طراحی سایت استفاده می‌کنند. از بهترین فریمورک های پایتون می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فریمورک جنگو
  • فریمورک فلسک
  • فریمورک ناهمزمان AIOHTTP
  • فریم ورک Cherrypy
  • فریم ورک Pyramid

بازارکار برنامه‌نویسان پایتون چگونه است؟

اغلب افراد هنگام انتخاب زمینه فعالیت و یادگیری مهارت‌های مرتبط، با این پرسش مواجه می‌شوند که فرصت‌های شغلی موجود و درآمد فعالان آن حوزه چگونه است. این موضوع قطعا برای علاقمندان به فراگیری برنامه‌نویسی پایتون نیز صادق است. بنابراین در ادامه توضیحاتی پیرامون شرایط شغلی برنامه‌نویسان پایتون در ایران ارائه شده است.

برنامه‌نویسان پایتون

 

در ایران فعال‌ترین شرکت‌هایی که برنامه‌نویس‌های پایتون در آن مشغول به کار هستند در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، کرج، شیراز و تبریز قرار دارند.حقوق دریافتی کارکنان بسته به عامل‌های گوناگون از اداره کار تا بالغ بر دوازده میلیون تومان است.از جمله عوامل تاثیرگذار بر حقوق دریافتی می‌توان به سابقه کار و پروژه‌هایی که فرد در آن‌ها فعال بوده (تجربه)، جایگاه شغلی، آشنایی با فریم‌ورک‌ها و ابزارهای مورد نیاز در پروژه اشاره کرد.

برای اشتغال در زمینه زبان برنامه نویسی پایتون داشتن مهارت بسیار مهم‌تر از مدرک است. پیش از این برخی از شرکت‌ها برای استخدام نیروهای خود به داشتن مدرک تحصیلی در حوزه‌های مرتبط اهمیت به سزایی می‌دادند و حتی فقدان مدرک از شرایط رد متقاضیان محسوب می‌شد. ولیکن در حال حاضر مدرک‌گرایی جایگاه خود را به مهارت‌محوری بخشیده است. در همین راستا مطالعه مطلب «مدرک بی مهارت یا مهارت بی مدرک؛ دانشگاه یا آموزش آنلاین» توصیه می‌شود.

انواع مشاغلی که برنامه‌نویسان پایتون می‌توانند در آن به کار بپردازند تمام وقت، نیمه وقت، پروژه‌ای، قراردادی، خوداشتغالی و دیگر موارد است.مواردی مانند ساعات و قوانین کاری، مستقل از قوانین مصوب اداره کار بسیار بستگی به قوانین سازمان ارائه‌دهنده فرصت شغلی و مذاکرات برنامه‌نویس با سازمان دارد. برخی از سازمان‌ها دارای ساعات کار انعطاف‌پذیر هستند و برخی دیگر قواعد خاصی در زمینه تولید و نگهداری کدها دارند.

این در حالیست که مطابق نظرسنجی توسعه‌دهندگان انجام شده توسط «استک اورفلو» (StackOverflow) در سال ۲۰۱۸، پایتون فناوری با بیشترین متقاضی در این سال است (بدین معنا که سازمان‌های زیادی به استخدام برنامه‌نویس‌های پایتون پرداخته‌اند). زبان برنامه نویسی پایتون همچنین جایگاه هفتم را در میان زبان‌های برنامه‌نویسی متداول دنیا به دست آورده.درآمد برنامه‌نویسان پایتون در میان ۱۰ زبان پر درآمد در آمریکا اول بوده و پس از آن روبی و جاوا قرار دارند. همچنین، زبان برنامه نویسی پایتون جایگاه سوم را برای بیشترین آگهی‌های شغلی منتشر شده به دست آورده است.

 

همان‌طور که می‌دانید یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی که به تازگی قصد دارند وارد دنیای برنامه‌نویسی شوند، انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب است.اگر به یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون علاقه‌مند هستید این اطلاعات می‌تواند برای شما مفید باشد. در صورتی که با مطالعه مطالب بالا هنوز سوالی در رابطه با دوره آموزش زبان برنامه نویسی پایتون دارید می توانید فرم زیر را تکمیل نموده تا کارشناسان آکادمی ماکان با شما تماس و اطلاعات دوره را به شما ارائه دهند.

نام و نام خانوادگی*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اساتید دوره

makanacademy

5.0/5
6 دوره
1 دیدگاه
0 دانشجو
مشاهده بیشتر

پشتیبان اکادمی ماکان

0/5
4 دوره
0 دیدگاه
0 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید